WordPress webdesign

alleen voor de beste website

Een WordPress website kost geld. Maar een goede website levert geld op. Dat is precies wat onze websites doen: geld opleveren.

WordPress webshop

een betere omzet

Jouw webshop laten maken door een specialist bespaart jou veel tijd en frustratie. Wij zorgen dat alle functies die nodig zijn erin zitten.

WordPress onderhoud

dat geeft jou rust

Updates kosten jou veel tijd. Zonder updates loop je risico. Als het verkeerd gaat kost het je veel geld. Wij doen het dagelijks.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Lamper Design communiceert helder, duidelijk en snel. Vaak heb ik binnen een paar minuten al een bericht terug van Kees.

En als er iets geks aan de hand is, bijvoorbeeld de server die hapert, dan kan ik ‘m ook telefonisch bereiken, zelfs in de avonduren. Ik ben heel blij met de samenwerking en kan je Lamper Design dan ook van harte aanbevelen!

Laura Vink fotografie

Van een kleine webdesign onderneming zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professioneel WordPress webdesign internetbureau. Door de jaren heen hebben we als team veel WordPress websites gebouwd. In ons portfolio delen we de afgeronde WordPress websites. We delen daarnaast graag de feedback van onze klanten, tevreden klanten uit Alkmaar is voor ons als team de drijfveer.

Webdesign Alkmaar

Ook na het live gaan van uw WordPress website blijven we graag met je meedenken. Zo nemen we graag het WordPress onderhoud van je WordPress website of WooCommerce webshop volledig uit handen. We nemen je mee in de resultaten en de vooruitgang van de website. Je doet het tenslotte niet alleen we doen het samen.

We bouwen een WordPress website op maat en we denken graag mee. Maak kennis met onze werkwijze, neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor de nieuwe website.